even voorstellen

Zolang als ik mij kan herinneren, houd ik van tekenen! Er zijn veel jaren geweest, waarin ik allerlei cursussen op het gebied van schilderen, grafische technieken en keramiek heb gevolgd. Geruime tijd ben ik nu lid van Tintoretto, een schilders vereniging, die naast verschillende technieken ook de mogelijkheid heeft om portretten te maken.

Alle kunstuitingen geven mij een ontspannen gevoel. Tijdens het werk zit ik in het NU en vergeet ik de bezigheden van alle dag. Het is voor mij een zoektocht, waar ik blij van word.

Momenteel werk ik veel met acryl, aquarel, conté en houtskool. Verder heb ik etsen, zeefdruk en keramiek met veel plezier toegepast.

Meestal werk ik realistisch en worden de vormen soms vereenvoudigd door de hoofdlijnen te accentueren.

Op dit moment ben ik met veel enthousiasme bezig met het maken van portretten van mens en dier. Bij schilderen in opdracht zijn poseren en soms ook goede foto’s de basis van een mooi portret. Stuur vooral een berichtje als u belangstelling heeft voor een (eigen) portret: www.anitameijer.nl en ga naar het menu.

Naast verschillende wisselende tentoonstellingen in het land heb ik workshops gegeven. Dat er nu in mijn voormalige woonplaats een tentoonstelling komt vind ik heel bijzonder!

De expositie van Anita in Badhoevedorp is te bezoeken van 23 juni t/m 22 september in de PELGRIMSKERK in Badhoevedorp, Havikstraat 5, 1171  Toegang elke zondag na afloop van de kerkdienst (11:00-12:00) en na afspraak via bjtdekker@hotmail.com

error: Content is protected !!